-

Adauga Gratuit Anunt Auto
Adauga Gratuit Anunt Auto
CARICATURA ZILEIcaricaturi,caricatura zilei

  Formatia DANMUSIC

  Distribuiţi

  bytzy83

  Mesaje : 1
  Data de inscriere : 05/07/2012

  Formatia DANMUSIC

  Mesaj  bytzy83 la data de Joi Iul 05, 2012 1:39 am

  Formatia DANMUSIC va ofera : muzica pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente private, cu formatie livesi/sau DJ.
  Tel : 0744551000
  danmusic.ro
  Formatia Dan Music va ureaza bun venit si spera ca prin calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Pentru ca o nunta, un botez sau o petrecere sa fie de neuitat, muzica, respectiv formatia are o importanta deosebita. Pentru a avea succes, o formatie trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii. Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, va prezentam in ceea ce urmeaza, o descriere a serviciilor oferite de noi.
  Formatia vocal-instrumentala "Dan Music Band" a luat nastere in anul 1998, fiind alcatuita din patru membri. În decursul timpului au avut loc mai multe schimbari în componenta acesteia, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Aducem pe aceasta cale multumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional.
  Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate în toate proiectele în care suntem implicati.

   Acum este: Dum Oct 21, 2018 4:20 am